Hur ser jag om min dator är kompatibel?
Last Updated 3 years ago

Inte alla datorer med Thunderbolt 3 USB-C-portar stöder eGFX. AKiTiO kan bara försäkra att Node fungerar korrekt med system i den kompatibla datorlistan. Om din dator inte finns på den kompatibla PC-listan, vänligen kontakta din PC-tillverkare om stöd för extern grafik.

• OBS! Se till att din dator använder de senaste BIOS och de senaste uppdateringarna för Thunderbolt 3.

Kompatibla enheter

Dator Typ eGPU Support

Gigabyte GB-BKi7HT-7500 Mini-PC
Intel NUC (NUC6i7KYK, NUC6i7KYB) Mini-PC
Intel NUC (NUC7i7BNH) Mini-PC ✔ 1

CJSCOPE Z-530 Laptop ✔ 2
Dell Precision 3520 Laptop ✔ 2
Dell Precision 5520 Laptop ✔ 2
Dell Precision 7520 Laptop ✔ 2
Dell Precision 7720 Laptop ✔ 2
HP Spectre x360 13-w063nr Convertible Laptop ✔ 2
MSI GT73VR 6RE TITAN Laptop ✔ 1, 2
Razer Blade Laptop ✔ 2
Razer Blade Stealth Laptop ✔ 2
Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH Motherboard ✔ 1
Gigabyte GA-Z270X-Gaming 9 Motherboard

1. AKiTiO har inte verifierat den här datorn, men den har rapporterats vara kompatibel av användare.
  2. Den här bärbara datorn accepterar inte en laddning från en 5V/3A strömkälla som noden.
Kontrollera din enhet,

Högerklicka på Thunderbolt-ikonen i aktivitetsfältet. När en Thunderbolt-enhet är ansluten visas denna ikon automatiskt. Om inte, välj Start-knappen och rulla genom programlistan för att hitta och öppna Thunderbolt™ -programvaran först.

På snabbmenyn väljer du Inställningar och går sedan till detaljer.
Leta efter ”Stöd för extern GPU” för att se om AKiTiO Node fungerar på ditt system (Ja) eller inte (Nej).

EGPU

Om du inte kan inte hitta något om externa GPU:er, kan din dator behöva uppdateringar för Thunderbolt 3-programvaran. För mer information, gå till https://thunderbolttechnology.net/updates