Backup av OneNote
Last Updated 3 years ago

Microsoft OneNote kan säkerhetskopiera alla anteckningsböcker enligt inställningar i OneNote. Det bästa är att ställa in OneNote att lägga dessa säkerhetskopior i en mapp som backupprogrammet kommer åt och gör daglig backup på.

Tyvärr är OneNote användarstyrt och för att det ska bli aktuella backuper måste OneNote öppnas av användaren.

Sätt "Mapp för säkerhetskopia" till din hemkatalog: H:\Backup\OneNote

Klicka även i "Säkerthetskopiera anteckningsböcker som finns lagrade på SharePoint" för att få backup även på anteckningsböcker som inte är öppnade.