UVC-G3-Micro - Installation
Last Updated 2 years ago

Denna guide visar hur man enkelt kan ansluta UVC-G3-Micro till en befintlig installation av UniFi Video. För att konfigurera kameran behövs Ubiquiti Unifi Video och UniFi Video app med bluetooth. Det måste finnas ett befintligt trådlöst nätverk i närheten av kameran för att kunna slutföra konfigurationen.

1) Strömsätt kameran.

2) Stå på en plats nära kameran när du utför följande steg. Öppna UniFi Video-appen och logga till din lokala UniFi Video-server (klicka på länken längst ner "connect directly to your NVR"). Klicka på menyn och välj "Add new NVR". Fyll i IP-adress, användarnamn och lösenord.

image

3) Väl inloggad, klicka på menyn igen och välj "Add camera".

image

5) Telefonen kopplar nu upp sig mot kameran med bluetooth. Om kameran hittas kommer den att visas i listan. Klicka på "Pair" till höger om kameranamnet och ange SSID och lösenord till ditt trådlösa nätverk.

image

6) Kameran kommer nu att ansluta till angivet trådlöst nätverk samt ansluta till UniFi Video.