Hur uppdaterar man Firmware på Brennenstuhl Premium-Web-Line V3?
Last Updated 11 months ago

Förutsättningar:
  • Dator med Windows och senaste Java-versionen.
  • Dator ansluten till samma nätverk som Brennenstuhl Premium-Web-Line V3.
  • En DHCP-server i nätverket.
  • Nedladdad firmware, pråkfil och bsFinder från vår produktsida.
För att undvika problem bör brandväggen på datorn tillfälligt stängas av.

Installera och starta bsFinder. Om inte bsFinder startar, kontrollera att genvägen ser ut som nedan:

"C:\Program Files (x86)\Common Files\Oracle\Java\javapath\javaw.exe" -jar "C:\Program Files (x86)\Brennenstuhl\bsFinder\bsFinder.jar"

Klicka på "Search". Nu ska enheten visas i listan. Högerklicka och välj "Update Software".

image

Välj "ws_brs_x_x_x_801BCF7C.bin" och klicka på "Program".

image

Om "Progress" visar "Done" är allt klart och man kan stänga rutan genom att klicka på "Close". Högerklicka på enheten igen och välj "Open Browser". En felsida visas. Detta är helt normalt då enheten saknar språkfil. Klicka på "Välj fil" och välj "ws_brs_fs_en_1_0_1_noTLS.bin" för Engelska. Klicka på "Upload".

image

Om allt går bra visas nu en inloggningssida. Ange "admin/admin". Klicka på "Device State" till vänster för att kontrollera att rätt versionen visas vid "Software version".